martes, 21 de marzo de 2017

Viernes 24. Denia



¿queréis contar alguna propuesta sobre agricultura, ganadería, pesca, desarrollo rural, medio ambiente, soberanía alimentaria? ...¿pequeño productor?


Hola, bon dia.
Des de l'àrea d'Agricultura, món rural i sobirania Alimentària de Podem Comunitat Valenciana estem realitzant una sèrie d'actes anomenats “el teu diputa@ t'escolta” en els quals nostres diputades i diputats recórreguen el territori per a arreplegar problemes, idees o reivindicacions directament de la gent.
La següent xarrada programada serà a Dénia, Llunatics (Ronda de Muralles, 42), el pròxim 24 de març, a les 18,30 hores, amb l'assistència de Beatriz Gascó Verdier, responsable de l'Àrea d'Agricultura, Món Rural i Sobirania alimentària del Grup parlamentari en Els Corts Valencianes.
Volem obrir els canals de comunicació necessaris perquè els nostres xicotets productors se senten escoltats pels seus representants en Les Corts.

Una salutació i gràcies per la seua col·laboració
Beatriu Gascó i Verdier
Responsable de l'Àrea d'Agricultura, Desenvolupament Rural i Sobirania Alimentària Consell Ciutadà del País Valencià Podemos



Hola, buenos días.
Desde el área de Agricultura, mundo rural y soberanía Alimentaria de Podemos Comunidad Valenciana estamos realizando una serie de actos llamados “tu diputa@ te escucha” en los que nuestras diputadas y diputados recorran el territorio para recoger problemas, ideas o reivindicaciones directamente de la gente.
La siguiente charla programada será en Dénia, Llunatics (Ronda de Muralles, 42), el próximo 24 de marzo, a las 18,30 horas, con la asistencia de Beatriz Gascó Verdier, responsable del Área de Agricultura, Mundo Rural y Soberanía alimentaria del Grupo parlamentario en Les Corts Valencianes.

Queremos abrir los canales de comunicación necesarios para que nuestros pequeños productores se sientan escuchados por sus representantes en Les Corts.

Un saludo y gracias por su colaboración.
Beatriu Gascó i Verdier
Responsable de l'Àrea d'Agricultura, Desenvolupament Rural i Sobirania Alimentària
Consell Ciutadà del País Valencià Podemos