domingo, 22 de octubre de 2017

LLavors d'ací: 5ª Fira de la Biodiversitat. València, Carpesa, Borbotó

 La asociación Llavors d'ací organiza esta feria con actividades:

(en castellano más abajo)
Hola a tots i totes!
Comença el compte enrere per la 5a Fira de la Biodiversitat Cultivada del País Valencià, que aquest any se celebra a València, Carpesa i Borbotó els dies 27, 28 i 29 d’octubre. Com sabeu, tenim preparades moltes i molt interessants activitats per compartir l’últim cap de setmana d’octubre (xarrades, taules rodones, mercat agroecològic, intercanvi de llavors, tallers, activitats infantils, dinar i esmorzar popular, degustacions, mostra de varietats locals, mostra d’associacions...).
Podeu trobar més informació a la web: www.llavorsdaci.org/fira, que estem actualitzant cada dia amb totes les novetats.
També pots seguir-nos al Facebook (fb.me/Biodiversitat) o al Twitter (@Llavorsdaci), si no vols perdre’t res!
Recorda que la Fira no tindria sentit sense la vostra participació en ella, ni sense el treball que fem cada dia en la conservació, la valoració, la promoció i el consum de varietats locals !
I si et pareix bé, comparteix aqueste email amb els teus contactes!
Ens veiem a la 5a Fira de la Biodiversitat Cultivada del País Valencià!!
Salut i varietat.
L’equip d’organització.
-------------------------------------------------------------------------------------------
Hola a todos y todas!
Empieza la cuenta atrás para la 5a Feria de la Biodiversidad Cultivada del País Valenciano, que este año se celebra en Valencia, Carpesa y Borbotó los días 27, 28 y 29 de octubre. Cómo sabéis, tenemos preparadas muchas y muy interesantes actividades para compartir el último fin de semana de octubre (charlas, mesas redondas, mercado agroecológico, intercambio de semillas, talleres, actividades infantiles, comida y almuerzo popular, degustaciones, muestra de variedades locales, muestra de asociaciones...).
Podéis encontrar más información en la web: www.llavorsdaci.org/fira, que estamos actualizando cada día con todas las novedades.
Y, si no quieres perderte nada, también puedes seguirnos en Facebook (fb.me/Biodiversitat) o en Twitter (@Llavorsdaci) !
Recuerda que la Feria no tendría sentido sin vuestra participación en ella, ni sin el trabajo que hacemos cada día en la conservación, la valoración, la promoción y el consumo de variedades locales !
Y si te parece, comparte este email con tus contactos!
Nos vemos en la 5a Feria de la Biodiversidad Cultivada del País Valenciano!!
Salud y variedad.
El equipo de organización.
--
V Fira de la Biodiversitat Cultivada del País Valencià
Contacte: Mar Cabanes (685529217)
Llavors d'ací
www.llavorsdaci.org