jueves, 16 de noviembre de 2017

18-nov, XXX Aplec del Castell- Dènia.

Damos noticia del evento de este sábado:
L’Aplec de la Marina comptarà amb una cercavila al ritme de dolçaina i tabal, el tradicional homenatge als Maulets, una paella popular, una presentació literària infantil i concerts.
L’Aplec de La Marina començarà a les 12h del matí, en la placa commemorativa a Basset. Des d’allà, es marxarà pels carrers acompanyats de dolçaines i tabals, fins a arribar al vell castell de Dénia. Allà el Regiment Mare de Déu dels Desemparats. Miquelets del Regne de València commemorarà la resistència de les tropes austriacistes aplegades a Dénia per fer front al setge del bàndol borbònic durant la Guerra de Successió.
L’acte finalitzarà al castell amb l’Homenatge als Maulets, la tradicional ofrena floral que tancarà la primera part d’aquestes jornades de forma solemne.

A partir d’ací, la festa es traslladarà al Centre Social La Mistelera, on a les 15h hi haurà una paella popular acompanyada de beguda i picaeta. Per tal d’apuntar-se al dinar cal emplenar el següent formulari: https://goo.gl/forms/ZvBseGf8P1NV187q2 
A les 17h, tindrà lloc una activitat infantil al voltant del conte il·lustrat Nuvolet coneix Diània, de la mà del seu autor, Ricard Gozàlvez. 
De nit hi haurà sopars a preus populars i food truck. Com a colofó final, a partir de les 22h, els grups Hemeroskopeion, Bacora i Ràdio Rude oferiran un concert gratuït.
La EXMA dispondrá una mesa de información, por la tarde para dar a conocer nuestro proyecto.