martes, 3 de junio de 2014

Presentació MONEDA SOCIAL 6 de juny a La Mistelera

Companys i companyes,

Informar-vos que el pròxim
DIVENDRES 6 de JUNY a les 8 de la VESPRA, a la CSA LA MISTELERA de LA XARA, tindrà lloc la presentació de La ECO-XARXA Marina Alta (EXMA). A continuació s'organitzarà un sopar que es podrà abonar en Ecos i a més podrem disfrutar del so del cantautor, Xùs García.
És un plaer convidar-vos a aquesta xarrada-col·loqui on es donarà a conèixer el funcionament de la xarxa comarcal d'intercanvi social de béns, serveis i coneixements de la nostra Comarca.

Ampliem possibilitats i donem la benvinguda a
La Moneda Social, un altre concepte d’economia, més equitatiu, enriquidor, social i profitós, que afavoreix el desenrotllament dels nostres pobles des d’un àmbit més participatiu i democràtic, un sistema alternatiu basat en la transparència i l’autogestió, i amb una total independència.

Les eco-xarxes són projectes locals d’àmbit global, el sistema d'intercanvi virtual a través de la plataforma informàtica
(Comunity exchange System, CES) actualment compta amb aproximadament 700 comunitats més o menys actives en 62 països, el programa CES s'ha traduït a 22 idiomes, una ferramenta de fàcil utilització i comprensió, on una vegada registrat, pots oferir un producte o servei propi o buscar el que necessites en les teues xarxes d'intercanvi més pròximes.El sistema Comunity exchange System, CES, es adoptat per una comunitat i autogestionat en funció dels seus propis interessos. Esta plataforma, sorgida a Sud-àfrica, vehicula intercanvis a nivell mundial, sent Catalunya el lloc on més xarxes existeixen i on major quantitat d'intercanvis es materialitzen.
Les primeres Ecoxarxes a l’Estat Espanyol van aparèixer al 2009 al Montseny i a Tarragona, i al mes de desembre del mateix any es va organitzar el primer Seminari de Sistemes Monetaris Lliures.

A la nostra Comunitat les eco-xarxes estan creixent i arrelant amb força. Tal i com podreu comprovar al següent vincle:
https://www.community-exchange.org/index_es.asp

T’esperem i agraïm per endavant la vostra col•laboració,