sábado, 18 de julio de 2015

Es busquen productors i consumidors amb moneda social

Hemos recibido esta propuesta que nos parece muy interesante de nuestros vecinos de la EXSV y a la que queremos dar conocimiento:
DSCF4109
Hola companyes i companys ecoxarxeres,

aquesta setmana hem rebut la visita de Rafa Rodrigo i Enric Ribes, de l'Ecoxarxa Ribera Alta del Xúquer (ERAX). Algunes recordareu Rafa del nostre encontre d'Ecoxarxes del passat dissabte 6 de juny. Els companys d'Alberic van tornar a l'hort La Col·lectiva perquè tenen un grup de consum amb moneda social, El Rebost l'Espartera (ERAX0068) i busquen productores per tal d'abastir-lo.

Es van endur una mostra dels productes (tomaques, creïlles, cogombres, fesols, etc.), amb la intenció que la resta del grup els provara. Si tot va bé, podria encetar-se un contacte periòdic entre les nostres Ecoxarxes, en què els companys Enric i Rafa durien cap a Alberic verdura de La Col·lectiva i altres productes d'altres membres de l'EXSV.

Com que la seua intenció és amortitzar els viatges, ens demanen que vos consultem si alguna de vosaltres pot necessitar algun dels productes que ofereixen. Podeu consultar les seues ofertes a: http://ecoxarxariberaalta.blogspot.com.es/

A més, al Rebost L'Espartera estan intentant abastir-se de farines integrals o semi-integrals (espelta/xeixa, kamut, floren i altres) en Ecos. De moment ells podrien procurar-nos algun quilo que han adquirit en gran quantitat. La seua intenció és integrar productors de gra ecològic en la xarxa del CES i poder, així, intercanviar amb moneda social.

Si alguna persona està interessada en fer una compra conjunta, per favor, poseu-vos en contacte amb el següent correu: colectiva.ecoxarxa@gmail.com, o al número de telèfon: 670421619.

Salut i ecoxarxa,
Comissió de dinamització

*  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *

Hola compañeros y  compañeras ecoxarxeros,

esta semana hemos recibido la visita de Rafa Rodrigo y Enric Ribes, de l'Ecoxarxa Ribera Alta del Xúquer (ERAX). Algunos recordareis a Rafa de nuestro encuentro d'Ecoxarxes del passado sábado 6 de junio. Los compañeros de Alberic vvolvieron al huerto La Col·lectiva porque tienen un grupo de consumo en moneda social, El Rebost l'Espartera (ERAX0068) y buscan productores para abastecerlo.

Se llevaron una muestra de los productos (tomates, patatas, pepinos, fesols, etc.), con la intención  de que el resto del grupo los probara. Si todo va bien, podria empezarse un contacto periòdico entre nuestras Ecoxarxes, en el que los compañeros Enric y Rafa llevarian a Alberic verduras de La Col·lectiva y otros productos de otros miembros de la EXSV.

Como su intención es amortitzar los viajes, nos piden que os consultemos si alguno de vosotros puede necesitar alguno de los productos que ofrecen. Se pueden consultar sus ofertas en: http://ecoxarxariberaalta.blogspot.com.es/

Además, en el Rebost L'Espartera estan intentando abastecerse de harinas integrales o semi-integrales (espelta/xeixa, kamut, flores y otros) en Ecos. De momento nos pueden facilitar algun kilo de lo que han adquirido en gran cantidad. su intención es integrar productores de grano ecològico en la xarxa del CES y poder, así, intercambiar en moneda social.

Si alguna persona està interesada en hacer una compra conjunta, por favor, poneos en contacto a  traves del siguiente correo: colectiva.ecoxarxa@gmail.com, o al número de telèfono: 670421619.

Salud y ecoxarxa,
Comissión de dinamización