viernes, 26 de agosto de 2016

Atornallom, 4 setembre, La Col·lectiva, Real de Gandía


Encetem setembre amb un nou cicle d'accions d’Atornallom entre l’Hort Casa Azahara, el CSO El Molí, la Col·lectiva i Permacultura Laguar, i convidem a tots els projectes i persones amb visions afins.

INTERCOMARCAL D’ATORNALLOM
Visió: ens veiem fora del sistema capitalista, compartim recursos, cobrim necessitats entre totes, funcionem amb troc i moneda social. Gaudim l’abundància que la natura ens ofereix.
Missió: donar i rebre ajuda (Atornallom), a i de projectes col·lectius i personals, emmarcats dins la revolució integral i el canvi de paradigma. Per tal de fer efectiva aquesta missió creem la Intercomarcal d’Atornallom, que farà tasca en la Bioregió Diànica (comarques centrals del País Valencià).
Som un grup d’acció que ens donarem suport entre nosaltres. Formem grups d’afinitat amb la mateixa visió i celebrem les diferències (de procés d’organització, de visió grupal) entre nosaltres, ho veiem com a oportunitat d’aprendre.

Començarem diumenge 4 de setembre amb l'elaboració de Bocashi, i seguirem amb l'activació de microorganismes i biofertilitzant que aplicarem als nostres horts, per a tornar-li a la terra el que ens dóna.

Ací està la ubicació de l'Hort  La Col·lectiva: 38°56'34.1"N 0°11'43.9"W

Apunta't ací: https://titanpad.com/7TxM4tqFnK