viernes, 13 de abril de 2018

Preparando el próximo Encuentro

Sábado 5 y domingo 6 de mayo

Charlas, talleres y Encuentro de Intercambios.

Lugar: El CSA "La Mistelera", La Xara, Dénia.

Lema: "Xarxes, moneda social i economia col·lectiva"

Salutacions!!
Des de les ecoxarxes marina alta i safor valldigna ens ve de gust proposar-vos dos jornades per a trobar-nos, compartir experiències i indagar en el present de les ecoxarxes i la moneda social, per a buscar estratègies comunes i el que puga sortir.
Proposem varies xerrades connectades pel lema "Xarxes, moneda social i economia col·lectiva", que ens poden servir per a recollir informació per al diumenge vesprada que proposem un procés d'indagació i creació de línies de treball, i, si ès el cas, pot ser també perfilar estratègies comunes.

Saludos!!
Desde las ecoxarxes marina alta i safor valldigna nos complace proponeros dos jornadas para encontrarnos, compartir experiencias e indagar en el presente de les ecoxarxes y la moneda social, para buscar estratègias comunes y lo que pueda surgir.
Proponemos varias charlas conectadas por el lema "Xarxes, moneda social i economia col·lectiva", que nos pueden servir para recoger información para el domingo por la tarde que proponemos un proceso de indagación y creación de línias de trabajo, y, si es el caso, también perfilar estrategias comunes.

(todavía puede haber algún cambio!)


Programació:
Dissabte 5
  • 11:00-12:00 xerrada Faircoop . Tereseta, Ivan, "¿QUÉ VIENE DESPUÉS DEL CAPITALISMO?: El ecosistema cooperativo de la Tierra para una economía justa" (Wikipedia). 

  • 12:30-13:30 xerrada CIV. César i Sabina, La Cooperativa Integral Valenciana
  • 14:00 (Dinar)
  • 16:00-17 xerrada "La Descapitalizadora".  Per a Jordi Flores, un dels creadors de La Descapitalizadora, cal crear fluxos productius i monetaris que millorin l’enxarxament i l’autogestió.

  • 17:30-18:30 "El mercat de la turuta". Ton Dalmau (impulsor de la moneda social Turuta)
  • 19:00-20:00 Des d'Afinitat Morvedre voliem proposar un espai de reflexió. Consistiria en 2 exposicions i un debat. El títol seria: "Una revolució de mentida".
  • 20:15 anàlisi xerrades: Posada en comú, pluja d'idees ...
Diumenge 6
  • 10:30-14:00 Trobada d'intercanvis
  • 12:00-13:30 charla y taller de Miguel Yasuyuki (expert internacional en monedes socials, doctor en economia social a la Universitat de Valencia) (http://uv.academia.edu/YasuyukiHirota). 

    • 1) Diseño de una moneda social
    • 2) Cómo cerrar las venas abiertas de Denia
  • 14:00 (Dinar)
  • 16:30 Espai d'indagació (taules de treball, pluja d'idees...) "Xarxes, moneda social i economia col·lectiva". Amb altres Xarxes, com la XXIV i la EXSV, buscarem formes efectives per realitzar-lo.
  • 18.30 hora prevista de finalitzar
APORTACIÓN
Se pide 1 eco/€ por adulto/dia como aportación a la Mistelera. Habrá hojas para apuntarse en el puesto de información.


🛃🚻
Hay un pad para inscribir los puestos para el Encuentro de Intercambios del domingo : https://pad.riseup.net/p/M8URCYYaNo

䷔🍋🍐🍼😋
COMIDA SÁBADO y DOMINGO
Cualquiera puede llevar su comida.
(Aviso: El menú  ya tiene el máx. de 30 comensales que lo han reservado. Gracias)

🛄🛅🚿
Este es para anotar demandas y ofertas de alojamientohttps://pad.riseup.net/p/YSboEG88kpj5

* * * * *
-Aunque de momento los visitantes se están alojando en casa de amigos y conocidos, hay que ofrecer una lista de alojamientos disponibles en Ecos. Orba...? Dénia..? La Xara? Benidoleig? Si tenéis alguna oferta revisad que esté activa o inscribirla ahora.
* * * *


Mapa
CSA LA Mistelera, Partida Pinella B, 1, 03709 Dénia, Alicante, España

Ver pantalla completa