viernes, 4 de julio de 2014

Estimats companys i companyes:

Informar-vos que el pròxim DIVENDRES 11 de JULIOL a les 8 de la VESPRA, a la CSA LA MISTELERA de LA XARA, tindrà lloc la ASSEMBLEA general de La ECOXARXA Marina Alta (EXMA).

Esperàvem a ser un mínim de 50 usuaries i ja som quasi 70 persones registrades.

Considerem importants els següents assumptes i per això els proposem com a punts a tractar en l'assemblea:

- L'aprovació de les normes d'ús del CES. 
- La formació de les comissions de treball  
- L'organització del 1er Mercat de Intercanvi.

Si alguna vol proposar un altre o altres punts, preguem notificar-ho amb antelació, d'aquesta manera podrem facilitar i moderar millor l'assemblea. Controlant el temps, aconseguirem un col·loqui amè i fluid.

La idea és que l'assemblea dure un màxim de 2 hores. A les 22h haurem acabat a bona hora de sopar tots junts el que cadascú aporte per compartir. La Cantina de la Mistelera estará obertà.

És el nostre desig que assistim el màxim de persones a l'Assemblea. Hem creat un sistema alternatiu basat en la transparència i l’autogestió amb total independència. Necessitem la col·laboració de totes per facilitar els intercanvis i l'expansió de la Ecoxarxa per tota la Marina Alta.

Entre totes estem teixint una xarxa cooperativa que va en augment a favor d'una economia social real administrada per nosaltres sense intermediaris.

T’esperem i agraïm per endavant la vostra assistència,

aprofitem per manifestar que utilitzarem sempre que siguem conscients el genere femení en concordància amb el gènere de la paraula persona, per tal d'al·ludir tant a homes com a donnes