viernes, 13 de febrero de 2015

IV Trobada d'Intercanvis EXMA: 28 de febrer a Orba.


    La IV Trobada d'Intercanvis de la Ecoxarxa Marina Alta, serà el proper 28 de febrer a Orba. Muntarem les parades al parc de la zona esportiva municipal, al costat de la Pizzeria, de 9 a 14h.

    Com ja és costum, confirmarem assistència a través del següent Titanpad, on reflectirem el que oferim i també el que sol·licitem. https://titanpad.com/WgnI1TeetJ

    Reservarem espai per donar a conèixer els nostres serveis i prepararem un racó dedicat als més petits perquè s'iniciïn en l'intercanvi.

    Esperem d'aquesta Trobada la màxima participació. Tenim molt a intercanviar i no podem perdre l'oportunitat de conèixer-nos millor.

    Maite Mompó ens oferirà un taller interessantíssim de nucs marins per a nens i adults. Sabem de la seua experiència a bord de vaixells de Greenpeace i segur que ens fa navegar en terra ferma.

    Gràcies.
    Salut i moneda social

    www.ecoxarxamarinaalta.blogspot.com
    https://www.facebook.com/pages/Ecoxarxa-Marina-Alta/313248992166592?ref=hl



    El IV Encuentro de Intercambios de la EcoXarxa Marina Alta, será el próximo 28 de febrero en Orba. Montaremos las paradas en el parque de la zona deportiva municipal, junto a la Pizzería, de 9 a 14h.

    Como ya viene siendo costumbre, confirmaremos asistencia a través del siguiente Titanpad , donde reflejaremos lo que ofrecemos y también lo que solicitamos. https://titanpad.com/WgnI1TeetJ

    Reservaremos espacio para dar a conocer nuestros servicios y prepararemos un ricón dedicado a los más pequeños para que se inicien en el intercambio.