sábado, 25 de febrero de 2017

Llavors d'ací en Turballos, 5 marzo

Nos hacemos eco del evento para intercambio de semillas y más organizado por Llavors d'Ací:

Benvolgudes amigues i amics de Llavors d'ací,
 

Comencem amb els nous intercanvis de llavors d'aquest any 2017. 
...el DIUMENGE 5 DE MARÇ a la Comunitat de TURBALLOS (Muro d'Alcoi), lloc emblematic on va ser el nostre primer intercanvi de llavors i que enguany cumplim 10 anys!!! 

En Turballos, passarem el matí (10:00-14:00) intercanviant llavors, tastant menjars tradicionals, degustant olis i vins, activitats per a infants, parlant amb la gent de la zona i comprant verduretes i artesanies varies en el mercat de productors que es celebra eixe dia. En definitiva, anirem construint sobirania alimentaria en els nostres territoris.

Si esteu per la zona, no podeu deixar d'anar. Quan organitzem un intercanvi, és molt important que porteu les vostres llavors per donar color i biodiversitat a les jornades i que siga un verdader intercanvi de llavors i coneiximents de cultius. Encara que no tingues llavors, pots acostar-te a l'intercanvi; sempre hi ha una primera vegada per a tot, així que no s'en anireu amb les mans buides!

Els intercanvis seràn, per tant, una bona ocasió de reunir-se per a conèixer-nos i ampliar la xarxa de persones interessades en compartir coneixements i mantindre vives les varietats locals seleccionades pels nostres avantpassats. També és un bon moment per als que volen conèixer millor l'associació, ja que serà l’espai perfecte per a apropar-se i preguntar-nos.

Esperem que vos animeu a participar en aquestos ja emblemàtics intercanvis de llavors, que també són una  trobada de lluita i reivindicació d’un dret bàsic dels agricultors: el poder intercanviar llavors, sense obstacles, ni imposicions!

Salut i varietat!